Anmälan

Anmälningsavgift

Early bird pris tom 8 september
Pris: 3100 kr ex moms

Ordinarie pris from 9 september
Pris: 3800 kr ex moms

Anmälan

Anmälan till konferensen gör du online via denna sida och bekräftelse på deltagande får du omgående efter anmälan via e-mail. Observera att anmälan är personlig. Anmälningsavgiften inkluderar tillträde till konferensen inkl. posterutställning och industriutställning, konferensmaterial, samt fika och luncher 24-25 okt.

Alla priser är i SEK och exklusive moms.

Kurser

I anmälan har du möjlighet att boka kurser som äger rum den 23 oktober.
Kostnaden är 800 kr per kurs ,det är endast fysiska kurser 2024.
Vissa kurser kan ha begränsat med platser, först till kvarn principen gäller för anmälan.

OBS! Anmälan till kurserna öppnas i slutet av juni, deadline 8 september

Konferensmiddag 24 oktober

Konferensmiddag med underhållning arrangeras på Elite Stora Hotellet.
Kostnaden är 500 kr för konferensdeltagare och 750 kr för utställare.
Bokas vid registreringen eller maila till: sfss2024@meetx.se

Kommunikation

Under konferensen kommer vi kommunicera information via sms. Det är därför viktigt att du i anmälan anger rätt mobil nummer till den som ska delta (den mobil som deltagaren har med sig till konferensen).

Betalning

Konferensavgiften kan faktureras till angiven fakturaadress, alternativt betalas med kort via vår säkra DIBS lösning. Vid betalning mot faktura tillkommer en fakturaavgift om 49 kr. Vid felaktigt uppgiven fakturaadress debiteras 350 kr för omadressering och omsändning av faktura. Vid försenad betalning debiteras 60 kr i påminnelseavgift. Övriga kravavgifter och dröjsmålsränta tillkommen enligt inkassolagen respektive räntelagen.

Meetx bekräftar och fakturerar inkl. moms. Betalningsvillkor är 30 dagar. Betalningen skall dock vara oss tillhanda innan mötet börjar.

Avbokningsregler anmälan

Anmälan är avbokningsbar fram tom 8 september 2024 minus en avbokningsavgift på 350 kr. Från 9 september är anmälan bindande men kan överlåtas till kollega inom samma organisation till en kostnad av 350 kr.

Vänligen meddela Meetx ändringar eller eventuell avbokning via E- mail: sfss2024@meetx.se

Integritetspolicy

Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra mötet, logistiken, login, betalningar etc. på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information med våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning och industri) med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Vi kan komma att behålla ditt namn och epost-adress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar. Vi får inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande, genom att ni bekräftar och klickar på knappen ”Jag godkänner och har läst integritetspolicyn” i våra anmälningsformulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter enligt konferensens integritetspolicy.

Meetx och arrangören SFSS är gemensamt personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Läs hela integritetspolicyn för konferensen här >>

© Copyright - SFSS